Угода про конфіденційність

"ПРИЩЕПКА"-Прачечная быстрого обслуживания

Мы будем рады облегчить Ваш быт и позаботиться о стирке, сушке и глажке Ваших вещей!

Угода про конфіденційність

  1. Предмет угоди

1.1. Угода про конфіденційність встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних замовника, які отримує ФОП Миленька І. О. (далі ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА») від Замовників послуг за Договорами, в тому числі, за публічним договором про надання посередницьких комерційних послуг, розміщеному на сайті Пральня «Прищіпка». Ця угода є невід’ємною частиною договорів, згідно з якими надаються послуги ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА».

1.2. Для того, щоб Замовник отримав одну і / або декілька послуг ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА», зокрема, але не виключно: комерційно-посередницьких послуг згідно з публічним договором, він зобов’язаний висловити свою повну згоду з умовами цієї угоди про конфіденційність. Факт отримання послуг від ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» означає повну згоду з умовами цієї угоди.

1.3. Замовник не має права користуватися послугами ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА», якщо він не згоден з умовами цієї угоди, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА», або не є уповноваженою особою компанії.

1.4. Замовник дає свою однозначну згоду з умовами даної угоди про конфіденційність, і надає ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані Замовника та чи уповноважених осіб на умовах цієї угоди.

1.5. ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних Замовника третім особам, які не перебувають у власності або під управлінням ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА», і фізичним особам, які не є працівниками ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА», навіть якщо Замовник отримав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою сайту Пральня «Прищіпка».ua або розсилки.

1.6. Замовник визнає, що в разі недбалого ставлення Замовника до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональним і іншими даними Замовника. ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

  1. Персональні дані, що надаються ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА»

2.1. ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» отримує таку інформацію: ім’я, прізвище, по батькові та/або назва компанії,  номер телефону, за яким можна зв’язатися з Замовніком

2.2. Вся інформація збирається ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» як є, і не змінюється в процесі збору даних.

2.3. ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» має право використовувати ці дані Замовника: ім’я, прізвище, по батькові, та/або назву компанії, номер телефону,  за яким можна зв’язатися з Замовником

  1. Порядок використання персональних даних. Умови надання доступу до бази даних

3.1. ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА»  не передає особисті дані Замовника третім особам без згоди Замовника.

3.2. Окрім вищезгаданого, розкриття персональних даних без згоди Замовника або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:
    — За обґрунтованим запитам державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані.
    — У тому випадку, якщо на думку ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» Замовник порушує умови даної угоди про конфіденційність і/або інших договорів і угод між ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» і Замовником.

  1. Порядок зміни / видалення особистих персональних даних Замовника

4.1. Персональні дані Замовника зберігаються протягом трьох років з моменту припинення Договору, крім даних кредитної картки, які автоматично видаляються протягом десяти днів з моменту виїзду Замовника з Готелю. За бажанням Замовника ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» повністю і негайно видаляє особисті дані Замовника. При цьому враховується, що видалення даних можливо тільки після закінчення всіх відкритих договорів (угод).

4.2. Замовнику за письмовим запитом та за умови пред’явлення документу, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

  1. Захист інформації, що збирається

5.1. З метою захисту наданих персональних даних ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» застосовує відповідні інформаційні системи і процедури. ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» використовує безпечні процедури, а також використовує технічні та фізичні обмеження для доступу до персональних даних. 

5.2. Тільки ті співробітники ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА», яким необхідно виконувати робочі функції, для яких необхідний доступ до особистої інформації Замовників мають доступ до особистої інформації про Замовників. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про Замовників, підписали угоду про нерозголошення інформації третім сторонам про Замовників.

  1. Внесення змін до угоди про конфіденційність

6.1. ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» може змінити умови угоди про конфіденційність. В такому випадку ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» замінить версію на сторінці умов http://Пральня «Прищіпка».ua/privacy/. Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» захищає інформацію про Замовників.

6.2. Всі зміни до угоди набувають чинності з моменту їх публікації. Отримуючи послуги від ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА», Замовник підтверджує однозначну згоду з новими умовами угоди про конфіденційність в редакції, чинній на момент використання Замовником послуг.

6.3. ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» не несе відповідальності за шкоду або збитки, понесені Замовником або третіми особами в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов угоди про конфіденційність, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

  1. Додаткові умови

7.1. У разі якщо будь-яке положення угоди про конфіденційність, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або частина, будуть визнані такими, що суперечать закону або недійсними, це не вплине на інші положення, що не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення або становище, яке не може бути виконано без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

7.2. Замовник має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI.

7.3. Дана угода про конфіденційність поширюється на Замовника з моменту отримання послуг від ПРАЛЬНЯ «ПРИЩІПКА» і діє доти, поки зберігається будь-яка інформація про Замовника, в тому числі персональні дані.

Поделиться этой страницей: